Tak tau nak kata apa….. korang kata lah dalam hati masing-masing…

Cara salah pemasangan pengatur kelajuan kipas

Kalau ikut sumber dari emel, jenis kipas, bentuk siling, boleh dikatakan lokasi ‘kejadian’ ni di Malaysia, cuma pengirim emel tu kata; “done by wireman from bangla”. Lepas tu dia kata; “Ha ha haaaaaaaaaaaa… sakit perut , gelak”…..

Aku lak kata, hanya Orang Kompeten Mengenal Elektrik, jadi benda-benda elektrik ni bagi la kat yang pakar iaitu Orang Kompeten Elektrik!

Komen-komen
  1. Mohd Razib berkata:

    Memang gilo..kalau dah kipas no.5, pas tu nak slowkan ke nombor 4, mahu putus tengkuk baru boleh capai regulator tu…hahaha.

    Nasib baik tak letak suis sekali kat situ…

  2. sylarius berkata:

    Ada la sebab diorang buat macam tu. Tak cukup kabel mungkin. Biasalah, harga barang-barang sekarang ni makin mahal. Tambah-tambah harga barang-barang hardware elektrik.
    Hehe

    Saiful:

    Kalau org kompeten yg buat kerja macam tu, memang tak boleh dimaafkan!

  3. foo fak chong berkata:

    Teknologi melinium…. pemasangan canggih ni….speed tu pakai remot …ooo

  4. sai berkata:

    aduh….ndak taw r maw ckp apa ag….!!!

  5. kodek berkata:

    motif utama wireman tu nak elakan org lain usik regulator speed sbb dia nak set speed maximun 5 je…..jadi tak de le org leh slow kan @ pusng speed pada low…heehehhehe

  6. […] View the original article here Posted in Alat Penjimatan Elektrik | Tags: Elektrik, Keselamatan « Kekosongan Jawatan Chargeman BO (Penjaga Jentera Kelas BO) […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s